En lang række virksomheder og organisationer indgår undervejs i projektlederuddannelsen som opdragsgivere og sparringspartnere for eleverne i deres projektforløb. Ryslinge Efterskole lægger stor vægt på den sparring, rådgivning og inspiration samarbejdet giver, både for elever og lærere. Samarbejdet med eksterne aktører bidrager til en kontinuerlig udvikling af uddannelsen, så den bliver så kompetencegivende som muligt inden for både menneskelige og faglige områder.

Nye samarbejdspartnere

På Ryslinge Efterskole er vi altid på udkig efter nye samarbejdspartnere – lokale som nationale – der kan fungere som sparringspartnere og opdragsgivere til eleverne i projektforløbene. Vi lægger vægt på at etablere gensidige samarbejder, hvor både elever og samarbejdspartnere får noget ud af projektforløbene. Som opdragsgiver stiller du en gruppe elever en opgave, som din virksomhed eller organisation har behov for hjælp til at få løst eller ønsker at få nye perspektiver på. Eleverne byder ind med deres idéer og opfindsomme løsninger og modtager løbende sparring fra samarbejdspartneren i processen. Til sidst i projektforløbet overdrager eleverne deres løsninger til jer under et arrangement på efterskolen.

Hvad får min virksomhed eller organisation ud af at være samarbejdspartner?

Som samarbejdspartner får du mulighed for at få nye løsninger på en problemstilling, du står overfor, fra en kreativ og handlingsorienteret ungdomsgeneration, som har arbejdet aktivt med idégenerering, realisering og formidling af projekter. Projektlederuddannelsen stiller skarpt på at udvikle elevernes kreative kompetencer og deres evner til at styre projekter. Vi har erfaret, at disse kompetencer for alvor udfoldes, når eleverne får mulighed for at arbejde med projekter, der er forankrede i virkelige problemstillinger. Opdragene spænder bredt og kan omhandle alt fra opfindelser til kommunikation, markedsføring, events og kulturelle projekter. Se opdragseksempler.

Jeg er interesseret i at blive samarbejdsparter.
Hvad skal jeg gøre?

1. Send os en mail på samarbejde@ryslinge-efterskole.dk
2. Virksomhedskoordinatoren, Sune Vesterlund, kontakter dig med oplysninger om forløbet
3. Du sender os et opdrag, som vi uddeler til en projektgruppe
4. Projektgruppen tager kontakt til dig

 Samarbejdspartnere:

Tak til alle vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere.

 

elcanic

coop

efterskoleforeningen

nts

carlsberg-logo

tv2 sport

demokratifestival

nationalt videnscenter for frie skoler

Tivoli_logo

Det skrå teater

fynske-medier-logo

centrum pæle

prima færdig hæk

den kreative platform

dr fyn

byggros

Odense congress center

hltv-logo_med-2

schmidts radio

suf_logo

tv2

wavepiston_ncil

kristoffer bageri

Rudme_Friskole_logo_mer20141205

Pink is the new Black – HCA Børnefestival – Åben konfliktrådgivning Frederiksberg – MD Business – A/S Øko-net Ungdom – Kensmark Lægepraksis – Slagelse Transportcenter A/S – Ryslinge Lokalråd – Iversen ranglefabrik – Livsstilsbogen: Unger og udeliv – Vejen & Østlund APS – KeraZ APS  – Klinik Mulvad  – Head connect