top of page
Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere fra verden udenfor skolen

Alle laver projekter. Små og store! Nogle er spontant opstået og andre er planlagt til mindste detalje. Det er leg, det er fordybelse, og det er lyst! Den energi skal vi være bedre til at stimulere i skolen, så eleverne oplever motivation og engagement.

Det handler om at skabe noget, sætte viden i spil og gøre en forskel. Ryslinge-modellen kan anvendes som metode til at skabe handling i undervisningen, både i faget innovation og i skolens øvrige fag.

Vi tror på, at kreativitet, innovation og iværksætteri styrkes i mødet med verden. Ikke mindst med kammerater og lærere, men i høj grad også med verden uden for skolen. Og så sker det i allerhøjeste grad, når undervisningen er tilrettelagt med fokus på at gøre noget.

Derfor lægger Ryslinge-modellen op til at iværksætte projekter i samarbejde med aktører fra den virkelige verden. Det styrker elevernes motivation at se, at deres viden kan anvendes i praksis.

 

En lang række virksomheder og organisationer indgår undervejs i projektlederuddannelsen som opdragsgivere og sparringspartnere for eleverne i deres projektforløb. På Ryslinge Efterskole lægger vi stor vægt på den sparring, rådgivning og inspiration samarbejdet giver, både for elever og lærere. Samarbejdet med eksterne aktører bidrager til en kontinuerlig udvikling af uddannelsen, så den bliver så kompetencegivende som muligt inden for både menneskelige og faglige områder.

Tak til alle vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pink is the new Black - HCA Børnefestival - Åben konfliktrådgivning Frederiksberg - MD Business - A/S Øko-net Ungdom - Kensmark Lægepraksis - Slagelse Transportcenter A/S - Ryslinge Lokalråd - Iversen ranglefabrik - Livsstilsbogen: Unger og udeliv - Vejen & Østlund APS - KeraZ APS  - Klinik Mulvad  - Head connect

Det siger samarbejdspartnerne

"Det har været en rigtig fin oplevelse at deltage i Ryslinge Efterskoles projektforløb. Først og fremmest skyldes det elevernes store engagement og gå på mod. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de har lagt rigtig meget arbejde i det og har haft en god proces. Dernæst har det også for mig været en overkommelig opgave i en travl hverdag, fordi der har været en klar tidsplan i forløbet, fra vi afleverer opdraget og til dagen, hvor projekterne fremlægges. Stor ros til Ryslinge Efterskole"

Christina Høj, projektleder, Tivoli

"At få løst en given problemstilling af unge entreprenører har givet Carlsberg Danmark nye perspektiver til videreudvikling. Initiativer, der i dag, er implementeret i større eller mindre grad. Entusiasmen, idégenereringen og ikke mindst den professionelle tilgang, de unge elever går til projekterne med, har været en stor medvirkende faktor til, at Carlsberg Danmark har deltaget i 3 år. Hvert år med et givtigt udbytte."

Kim Grandjean Mathiassen, Carlsberg Danmark

”Det har været en fornøjelse at arbejde med projektteamet. Et koncentreret forløb med høj motivation. En meget professionel fremlægning og præsentation af det færdige resultat.”

Jens Østerby, Byggros

 

"I vores samarbejde med eleverne på Ryslinge Efterskole har vi oplevet en reflekteret og struktureret tilgang til projektet, hvor der er blevet udvist et højt niveau af entusiasme og dedikation. Resultatet af projektet har vist et potientiale, vi ellers ikke havde set, og vi har arbejdet videre med elevernes koncept og ideer."

Lars Nielsen, App Developer, TV 2 Teknik

 

"Det er en fantastisk oplevelse at se de unge menneskers engagement - gå på mod - nytænkning. Det er ægte selvværd, der fremkommer her."

Christian Andersen, Elcanic A/S

Pil1-h.png
bottom of page