Introduktionskursus

Vi kommer ud på din skole og introducerer Ryslinge-modellen som procesmodel og arbejdsform. I vil møde enkle øvelser og konkrete værktøjer.  

Et godt tilbud for jer, som gerne vil have et indblik i mulighederne ved handlingsorienteret undervisning og mærke, om det er noget for jer.

Skræddersyede kurser

Kursus for undervisere. Vi introducerer Ryslinge-modellen, hvorefter den afprøves i praksis. Med afsæt i et konkret projekt du/I ønsker at realisere med elever, foldes øvelser og værktøjer ud gennem en hands-on tilgang.

Kurset kan tilrettelægges, så det er direkte overførbart til et undervisningsforløb.

 
Kursusforløb med elever

Kursus for elever og lærere. Vi kommer ud på din skole og introducerer arbejdsformen med et reelt projekt for dine elever, som vi faciliterer i samarbejde med elevernes lærere.

Et godt tilbud for jer, som gerne vil have et færdigt undervisningsforløb med øvelser og værktøjer til innovative processer og projektledelse i undervisningen.

 
Pædagogiske dage

Ønsker I en pædagogisk dag på skolen eller i virksomheden, hvor fokus er på nytænkning og udvikling af organisationen? Vi tilbyder facilitering med særligt fokus på aktive, sjove, samskabende og fremadskridende processer.

Ryslinge-modellen er en procesguide, som sikrer det gode samarbejde, har fokus på nytænkning og sikrer, at idéerne bliver konkrete, så der kan handles på dem.

 
Events

Vi elsker at tænke med på skæve, udfordrende og anderledes idéer, som har brug for tilrettelæggelse og styring for at nå virkeligheden.

Vi udvikler events til helt særlige lejligheder. Prøv os – vi er klar til at lege med.

 

Gennemførte kurser i samarbejde med:

morsø gym.png
MIDTJYSK
EFTERSKOLE
SDE.png
filkemød.png
dfl.png